AirportParking
AirportParking
Callerton Parking Outdoor

Callerton Parking Outdoor

Off-airport parking is often known as park and ride, or park and fly. It offers you a more cost effective option as the car parks tend to be further away from the terminal, thus the courtesy transfer times are a little longer so allow plenty of time before checking in for your flight. Simply park your car by reception and take the transfer bus to the airport, you will need to leave your keys as the car park staff will park your car for you. All off-airport car parks have staff available to offer advice or assistance if required.

 

A2B is committed to providing the very highest standards of service to our customers.

We value our customers and appreciate any feedback.

We continually monitor customer feedback through customer satisfaction surveys this assists us to maintain our high levels of service and guarantees that we only offer quality airport parking products.





 

There are many benefits of pre-booking your airport parking:                                      

Save yourself the time when you arrive at the airport allowing you to make the most of your day before you fly.

Fantastic savings and a choice of parking options available with a2bairportparking.com

Pre-book YOUR airport parking in advance and you could SAVE £££'s off the gate price.

Have the options to choose before you travel. The earlier you pre-book the better the price; you also have a wider choice of airport parking products to suit your requirements.

Pre-booking GUARANTEES you will have a car parking space, peak seasons can bet extremely busy. In some cases car parks are full.

1. Question : What is the Meet and Greet Airport Access Fee?

Answer : At London Heathrow and London Stansted Airport; and scheduled to go live on 1st July 2013 at London Gatwick Airport is an ‘Airport Access Fee’. This fee is a pre-agreed amount which the relevant Airport Authority charges the Meet and Greet Company every time they access the terminal forecourt and/or the pre-agreed Meet and Greet Meeting/Returning point. Thus the Meet and Greet Companies are charged this amount twice, once when collecting your vehicle and also when it’s returned. Most of our Meet and Greet suppliers include this fee in the total price, although there are some suppliers who prefer you to make cash payment to their drivers on the day. Please note that “full” details are given on the ‘More Information’ link on the website and also show on your booking confirmation. In order to make it clearer on the website we display an Icon which clearly indicates which Meet and Greet Services have this fee already included in the total price for these applicable Airports. Please note that this Meet and Greet Airport Access Fee IS ONLY applicable to Meet and Greet Services and not to any on-airport car parks, or off-airport car parks and/or any on-airport valet parking products. If you need any further clarification please don’t hesitate to contact us as admin@a2bairportparking.com .

2. Question : Can I book airport parking within 24 hours of arrival at the airport?

Answer : Our website will automatically show the results for car parks with available spaces. Visit the a2bairportparking.com home page to make your booking. Please be aware some of the meet and greet services may be unavailable.

3. Question : Why should I book my airport parking in advance?

Answer : Simple - it is cost effective. The earlier you pre-book the better the price, you also have a wider choice of airport parking products to suit your requirements. Pre-booking guarantees you will have a car parking space, peak seasons can get extremely busy.

4. Question : I would like to cancel my booking, how can I cancel?

Answer : Online cancellations and amendments have never been this easy! Enter your booking reference and your email address used when the booking was initially made and you can amend or cancel your booking. If you would like to cancel your booking within 48hours of arrival at the airport car park please email admin@a2bairportparking.com. You may also cancel on-line by selecting amendments and entering your booking reference and email address.

5. Question : I would like to take out the 0.99 cancellation waiver, what does this cover me for?

Answer : The 0.99 cancellation waiver means that should you need to cancel your airport parking for any reason means you can do so and you will be given a full refund minus the cost of the cancellation waiver. You are able to cancel your booking up to 24 hours before your stay date.

6. Question : My Flight has been cancelled / delayed, what do I do?

Answer : Please email admin@a2bairportparking.com.

7. Question : Who do I contact if I have any queries about my booking?

Answer : You may email us directly - admin@a2bairportparking.com, you will receive a reply within 48hours.

8. Question : Is it safe to book my airport parking online?

Answer : Yes it is, your payment information will be verified and is safe and secure.

9. Question : How do I pay for my airport parking booking?

Answer : Payment is made securely on line, secured by Comodo. We accept Visa, Mastercard, Visa Electron, Switch and Solo

10. Question : Can I amend my booking details?

Answer : You can use our online AMENDMENTS section and change the majority of your details on your booking. If unsure please contact us at admin@a2bairportparking.com

11. Question : Can I take sporting equipment, skis or extra luggage on the transfer bus?

Answer : The majority of transfer buses will be able to accomodate this. You can confirm this either by checking the i for information in the results page for a particular car park or, alternatively you can email our admin team on admin@a2bairportparking.com and they will check with the car park directly. Please note extra large items such as surfboards are not normally allowed.

12. Question : Why does the Web Site not allow me to amend a Booking On Line?

Answer : A booking cannot be amended online if the travel date is within 48 hours of trying to amend the booking. You must email admin@airportparking.com to see if you may still amend this booking.

13. Question : I would like to book a car park BUT I notice it has NR - No refund?

Answer : A special rate is given by this car park - indicated by the orange NR logo, This is often the best price but is non refundable and no changes are not allowed on this booking. Please make sure you have entered the correct dates and times for this type of car park booking.

14. Question : What happens if I forget my customer voucher?

Answer : Please make a note of your booking reference once you have confirmed your booking just in case you do forget your customer voucher. Our airport parking supplier will also have a record of your booking which will include your surname and vehicle information to verify your confirmation.

15. Question : What are the differences between the airport parking products?

Answer : Each Car Parking product is classed as either on-airport, off-airport, meet and greet, return greet or port parking.  You will find a full explanation for each of these types of parking on the Home Page.  For full details of each car parking product, simply click the more information link for each product located on the results page.

16. Question : What if my flight is delayed and I go over my pre-booked parking time?

Answer : You can pay for any additional parking time on your return. This will be paid direct to the car park supplier. Prices of car parks do vary depending on time of year so we are unable to supply an exact cost for any extra time.

17. Question : How will I know if a car park offers any disabled facilities?

Answer : You can either check on the results page on the More Information link next to the specific parking product or alternatively email us at:  admin@a2bairportparking.com

18. Question : Will there be any parking restrictions I need to know about?

Answer : Some of our car park suppliers do have height and vehicle restrictions in place. Please see under i for further information regarding a specific car park or email us on admin@a2bairportparking.com

19. Question : If I find a car park price on your website but do not confirm this booking straight away could the price change?

Answer : Yes, prices do change and some car parks change prices on a regular basis especially in peak seasons.  We strongly suggest that you book at the time you receive the quote to avoid disappointment.

20. Question : Why do I need to give a mobile telephone number when I book a Meet and Greet service

Answer : It is imperative that you provide a mobile phone number for meet and greet arrangements so that the car park supplier can contact you if necessary. They may need to contact you to confirm your meeting time, meeting point, to advise you if there is a situation at the airport EG: road closed or extreme weather conditions etc. Your mobile number will only be used for this service. It will not be used to contact you for any other reason.

21. Question : What if I need further assistance?

Answer : Please email admin@a2bairportparking.com and one of our helpful team will be happy to assist you

22. Question : I have a question not listed, who should I contact?

Answer : Please email your enquiries to admin@a2bairportparking.com where you will receive a response from one of our helpful team.

23. Question : Is the meet and greet driver covered by his companies insurance when driving my vehicle to and from the parking area?

Answer : All the suppliers we work with have Insurance which covers their drivers/chauffeurs driving customers vehicles to and from the Airport to the Car Park/Storage.

24. Question : Can I take excess luggage on the shuttle from the car park to the Airport?

Answer : The standard luggage allowance is one piece of hand luggage and one small suitcase/holdall only per person and should not exceed 70cm x 40cm x 20cm. If you are taking extra luggage on the car park shuttle such as oversized bags, bicycles, skis, surfboards or golf bags away with you, please contact our admin team on admin@a2bairportparking.com to allow us to confirm if the shuttle will be able to accommodate the additional luggage.

A2B Logo
Coming Soon...

Sign up to our newsletter

Types of Airport Parking

  • Meet & Greet Airport Parking
    Meet and Greet Parking is becoming the most popular choice offering the quickest and simplest way to park your vehicle.
  • Off Airport Parking
    Off-airport parking is often known as park and ride, or park and fly.
  • On Airport Parking
    On-airport parking is the ‘official’ airport owned car parks which are located within the airport complex.